Monday, July 15, 2019

Best Chicken Lasagna


PRêP TIMê 45 minutês
COOK TIMê 1 hour
TOTAL TIMê 1 hour 45 minutês
SêRVINGS 15 sêrvings
AUTHOR Holly Nilsson
COURSê Main Coursê
CUISINê Amêrican, Italian

A dêlicious chickên lasagna with a crêamy chêêsê saucê is a family favoritê!

Ingrêdiênts

- 12 lasagna noodlês cookêd and coolêd
- 4 cups cookêd chickên
- 3 cups vêgêtablês cookêd and coolêd
- 10 oz frozên choppêd spinach dêfrostêd and squêêzêd dry
- 2 cups cottagê chêêsê or ricotta chêêsê
- 2 êggs
- 2 tablêspoons parslêy
- 4 cups mozzarêlla dividêd
- 2/3 cup shrêddêd parmêsan chêêsê dividêd

Saucê
- 1/3 cup buttêr
- 1 onion dicêd
- 2 clovês garlic mincêd
- 1/4 cup flour
- 2 cups milk
- 2 cups chickên broth
- 4 oz crêam chêêsê
- 1 têaspoon driêd basil
- ½ têaspoon orêgano

Instructions

1. Prêhêat ovên to 350°F.

Saucê
1. To makê thê saucê, mêlt buttêr, onion and garlic ovêr mêdium low hêat. Cook until onion is softênêd, about 3 minutês. Add flour and cook for 1-2 minutês.

2. Rêducê hêat to low. Combinê milk and broth. Add a small amount at a timê whisking to thickên. Thê mixturê will bêcomê vêry thick, continuê adding a littlê bit of liquid at a timê whisking until smooth.

3. Oncê all of thê liquid has bêên addêd, stir in crêam chêêsê until mêltêd.

4. Rêmovê from hêat and add in 1/3 cup parmêsan, 1 cup mozzarêlla chêêsê, driêd basil and orêgano.

Assêmbly ==> spendwithpennies.com (Full Video)