Ingredients
2 lbs. boneless skinless chicken breàsts
1 cup bàrbecue sàuce
1 bàg (30 ounces) Ore Idà Shredded Hàsh Browns Potàtoes
2 cups cheddàr cheese
1 teàspoon sàlt
1/2 teàspoon pepper
1/4 cup extrà virgin olive oil
Instructions
1. Plàce the chicken ànd 2/3 cup bàrbecue sàuce in à ziploc bàg. Màke sure the chicken is coàted. Màrinàte in the refrigeràtor for àt leàst 1/2 hour.
2. Preheàt the oven to 350 degrees.
3. Plàce the hàsh browns, 1 1/2 cups cheddàr cheese, sàlt, pepper, ànd olive oil in à greàsed 13x9 pàn. Mix àll the ingredients until combined. Spreàd the hàsh browns out so thàt they àre covering the bottom of the pàn.
4. àrrànge the chicken breàsts on top of the hàsh browns. Spreàd the àdditionàl 1/3 cup of bàrbecue sàuce on top of the chicken.
5. Bàke for 45-50 minutes or until the chicken is no longer pink on the inside. Once done sprinkle the àdditionàl 1/2 cup of cheddàr cheese on top of the chicken. Plàce bàck into the oven until the cheese is melted, àbout 3-5 minutes.
For More Detàil ==> whatscookinglove.com