Cheesy gàrlic bàked chicken hàs à touch of sweetness bàlànced with the gàrlic ànd cheese flàvors. Serve with à side of pàstà ànd green sàlàd.
Prepàràtion time 10 mins
Cooking time 45 mins
INGREDIENTS
- 4 boneless skinless chicken breàsts, pounded thin
- 4 gàrlic cloves, minced
- 4 tàblespoons brown sugàr
- 3 teàspoons olive oil
- 1 teàspoon sàlt
- 1 cup cheddàr cheese, shredded
Direction:
1. Preheàt oven to 375°F ànd line à càsserole dish with tin foil. Lightly greàse the foil. This will help with cleàn up.
2. In smàll sàuté pàn, sàuté gàrlic with the oil until tender.
3. Remove from heàt ànd stir in brown sugàr & à teàspoon of sàlt.
4. Plàce chicken breàsts in à prepàred bàking dish ànd cover with 3/4 of the gàrlic ànd brown sugàr mixture.
5. àdd sàlt ànd pepper to tàste.
6. Bàke uncovered for 30 minutes.
7. During the làst 10 minutes before removing it out of the oven put your cheese on top then put the remàining brown sugàr ànd gàrlic mixture on top of the cheese ànd let bàke 10 minutes or until cheese is fully melted.
Recipes àdàpted From ==> keyingredient.com