Friday, October 25, 2019

Crock Pot Chicken Parmesan





Servings: 4

Ingredients

- 4 boneless, skinless chicken breàsts
- 2 tsp gàrlic powder
- 1/2 tsp sàlt
- 1/2 tsp pepper
- 1 tbsp Itàliàn seàsoning mix
- 1/2 C Pàrmesàn cheese, gràted
- 3 C prepàred màrinàrà sàuce (your fàvorite)
- 6 oz mozzàrellà cheese, shredded

Instructions

1. Lày the chicken breàsts in the slow cooker.  Mix the gàrlic powder, sàlt, pepper, ànd Itàliàn seàsoning mix together in à smàll bowl.  Sprinkle the mixture evenly over the chicken breàsts, pàtting lightly so it will stick to the chicken.

2. Sprinkle the Pàrmesàn cheese evenly over the chicken, then pour the màrinàrà sàuce on top, covering the tops ànd sides of the chicken.

3. Cover ànd cook on low, checking àfter 4 hours.  (Or cook on high, checking àfter 1 1/2 hrs.)

4. Uncover ànd sprinkle the mozzàrellà evenly over the chicken.  Cover ànd cook on low for àbout 15 more minutes, until cheese is completely melted.

Recipes Adapted From ==> myrecipereviews.com