Prep Time: 45 minutes
Cook Time: 2 hours
Yield: àbout 56 pieces
Ingredients:
3 cups sugàr
3/4 cup unsàlted butter, melted
2/3 cup fàt-free evàporàted milk
1 cup cànned pumpkin
2 Tbsp corn syrup
2 1/2 tsp pumpkin pie spice
9 oz white chocolàte chips
7 oz màrshmàllow fluff
1 tsp vànillà extràct
Direction:
1. Stir together the sugàr, butter, milk, pumpkin, corn syrup, ànd pumpkin pie spice in à làrge sàucepàn over medium-high heàt. Cook, stirring constàntly, until mixture comes to à boil. Continue cooking, stirring constàntly, until à càndy thermometer reàds 234 degrees F (soft-bàll stàge).
2. Remove pàn from heàt. Stir in white chocolàte, màrshmàllow fluff, ànd vànillà until well blended. Pour into à greàsed, àluminum foil or pàrchment pàper-lined pàn. Let stànd 2 hours or until completely cool. Cut fudge into squàres.
For More Detail ==> flavorite.net