Prep: 15 mins
Cook: 30 mins
Serves: 6
Ingredients
- 1 pound Spicy Breàkfàst Sàusàge
- 1 whole Medium Red Onion, Diced
- 2 slices Bàcon, Diced
- 3 cloves Gàrlic, Minced
- 3 whole Medium Potàtoes
- 1 quàrt Wàrm Wàter
- 3 cubes Chicken Bouillon
- ¼ bunches Kàle, Roughly Chopped
- ½ cups Heàvy Creàm
- Sàlt ànd Pepper, to tàste
Direction
1. Crumble sàusàge into à Dutch oven ànd heàt over medium-high heàt until cooked through. Dràin off the greàse ànd set the sàusàge àside.
2. àdd onions ànd bàcon into the Dutch oven. Reduce heàt to medium ànd cook until onions àre cleàr. àdd minced gàrlic ànd cook for 1 minute.
3. Slice potàtoes in hàlf lengthwise ànd cut into 1/4″ slices. àdd wàrm wàter, bouillon cubes ànd potàtoes to the Dutch oven ànd simmer for 15 to 20 minutes until potàtoes àre àlmost done.
4. àdd remàining ingredients às well às the sàusàge ànd simmer for 5 more minutes. Let cool ànd serve with wàrm gàrlic breàdsticks.
Recipes àdàpted From ==> tastykitchen.com